Röster om Mylla utveckling

Att bli coachad kan vara magiskt. Man böjar med en utmaning eller ett problem som man grubblat på ett tag. Men redan efter ett par tillfällen eller kanske redan efter en session så öppnar sig dörrar och hinder passeras när coachen hjälper till att hålla riktningen och med tydlighet hjälper mig att finna nästa steg. Jenny har verkligen kunskapen och förmågan att få det att hända på ett sätt som känns helt naturligt. Hennes proffesionalism och glöd för coachning märks tydligt utan att ta överhanden. Det är jag som styr och hittar mål och medel. Hon finns bara där och knuffar på omärkligt men vågar också ställa mig till svars för mina löften till mig själv. Jag kan varmt rekommendera den som söker en coach för personlig utveckling att kontakta Jenny!

Jag vill varmt rekommendera Jenny som coach. Jag har tagit hjälp av henne både privat och i mitt yrkesliv. Hon är en väldigt bra lyssnare och har en förmåga att reflektera och coacha fram mig till olika insikter. Hon är även bra på att dela med sig av övningar att göra mellan tillfällena för egen reflektion.
Jenny har hjälpt mig mycket att utvecklas och se uppkomna situationer på ett nytt sätt och få verktyg att angripa detta på.
Jag är i början av min chefskarriär så att ha en coach som Jenny med hennes erfarenhet betyder väldigt mycket.
Tveka inte att kontakta Jenny, ni kommer inte att ångra er.

”Jag upplevde Jenny som en lyhörd och inlyssnande coach med ett genuint intresse för mig och min person. Våra samtal ledde till att jag fått en verktygslåda med olika strategier att använda i min vardag men också när det blir extra stressigt både på jobbet och hemma.